Φτιαχνουμε ντισπενσερ σαπουνιου!

Τα diy ντισπενσερ σαπουνιου κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό στο διαδίκτυο και τα περισσότερα από αυτά είναι αρκετά εύκολα στην κατασκευή τους. Είναι μια δημοφιλής ιδέα γιατί ο χρόνος που χρειάζεται κανείς για να τα φτιάξει είναι τις περισσότερες φορές ελάχιστος ενώ τα υλικά που απαιτούνται υπάρχουν ούτως ή άλλως μέσα στο σπίτι.

Έχοντας λοιπόν στο μυαλό μας πως “η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά” και αναζητώντας την άλλη μισή, ξεκινάμε!

ντισπενσερ σαπουνιου

ντισπενσερ σαπουνιου 4 diy

 

  1. Η πιο κλασική ιδέα για να φτιάξουμε ντισπενσερ σαπουνιου είναι να χρησιμοποιήσουμε κάποιο από τα βάζα που έχουμε στην κουζίνα μας. Φαίνεται λιγάκι κοπιαστικό αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου. Θα χρειαστούμε μόνο κάποια βασικά εργαλεία που υπάρχουν σε κάθε σπίτι, όπως κατσαβίδι και σφυρί, την αντλία από κάποιο παλιό ντισπένσερ και φυσικά ένα όμορφο βαζάκι. Στο  lovegrowswild.com υπάρχει το αναλυτικό tutorial.
  2. Σε αυτήν την περίπτωση θα χρησιμοποιήσουμε ένα οποιοδήποτε, διάφανο κατά προτίμηση, παλιό ντισπένσερ και θα κολλήσουμε επάνω του ένα αγαπημένο μας παιχνιδάκι το οποίο όμως θα έχουμε κόψει στα δύο! Στο makelyhome.com το έκαναν με ένα ελαφάκι και το αποτέλεσμα είναι μάλλον διασκεδαστικό.
  3. Στο marcatiyolil.com έφτιαξαν ένα chevron ντισπενσερ σαπουνιου χρησιμοποιώντας χαρτοταινία, σπρέι σε χρυσό χρώμα κι ένα παλιό ντισπένσερ.
  4. Ευφάνταστη ιδέα από το  curlybirds.typepad.com. Είναι ό,τι πρέπει για ένα φοιτητικό ή εργένικο σπίτι. Προσοχή όμως! “Μην το πιείτε, …”

Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *