12 γοβες για 12 περασμενες (αλλα οχι ξεχασμενους) αγαπες!

Ο Sebastian Errazuriz, γεννημένος στη Χιλή το 1977, είναι ένας designer που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη. Ο καλλιτέχνης εμπνευσμένος από 12 γυναίκες του παρελθόντος του σχεδίασε 12 γοβες που, όπως δηλώνει, αντιπροσωπεύουν το χαρακτήρα και το ταπεραμέντο των γυναικών που γνώρισε…Αν και το όλο εγχείρημα ξεκίνησε σαν ένα παιχνίδι,ο ίδιος ο Sebastian Errazuriz λέει πως στην πορεία αποδείχθηκε πολύ πιο δύσκολο απ΄ ότι φανταζόταν. Στην έκθεσή του, κάθε σχέδιο συνοδεύεται από φωτογραφίες αλλά και από μια μικρή προσωπική ιστορία του Sebastian με αρκετές πικάντικες θα μπορούσαμε να πούμε λεπτομέρειες!

Εδώ εμείς θα σας δείξουμε τις φωτογραφίες με τις 12 γοβες και θα σας αφήσουμε να φανταστείτε το χαρακτήρα των γυναικών που αντιπροσωπεύουν… Αν λάβετε βέβαια υπόψη και τους τίτλους που συνοδεύουν κάθε γόβα (π.χ. The Rock, Ice Queen, Heart Breaker), τότε σίγουρα θα πέσετε πολύ κοντά στην πρόβλεψή σας! Αν βέβαια θα θέλατε να μάθετε από πρώτο χέρι τις προσωπικές ιστορίες τους έτσι όπως τις μεταφέρει ο Sebastian, μπορείτε να επισκεφτείτε το 12shoesfor12lovers.com.

12 γοβες για 12 γυναικες

12 γοβες 1

12 γοβες 2

12 γοβες 3

Να πούμε τέλος πως ο Sebastian στις ιστορίες του δεν χρησιμοποιεί τα αληθινά ονόματα των γυναικών στις οποίες αναφέρεται, για ευνόητους φυσικά λόγους!


Εσείς τι λέτε;

Your email address will not be published. Required fields are marked *